Elősegíti a relaxációs jellegű lazítást, a fizikai erőnlét javítását, valamint segít abban, hogy kilépjünk a hétköznapok rohanó világából.
 
A szálloda beltéri úszómedence részlege és élménymedencéi felhőtlen és örömteli kikapcsolódást ígérnek a felnőttek és gyermekek részére egyaránt. A beltéri élményparkunk legnépszerűbb medencéje a meleg vizes pezsgő ülőfürdő, melyben az ellazulás élménye párosul a Tihanyi-félsziget hívogató látványával. 
 
Sodrófolyósóval, nyakzuhatagokkal, zuhanyfüggönnyel és barlangfürdővel tesszük igazán aktívvá a vízi elemeket. Különleges hangulatú az akváriummal díszített barlangfürdő, mely vízeséssel zárja le a barlangot a külső élményelemek kavalkádjától. 
 
Számunkra nagyon fontos, hogy a kicsi gyermekek is igazán élvezzék a pancsolást, így a belső térben  külön, emelt hőfokú baba- és gyermekmedencét alakítottunk ki vizijátékokkal és csúszdával. Alacsony vízmélységének köszönhetően a legkisebbek is biztonsággal lubickolhatnak.
 
A csendre és úszásra vágyóknak továbbra is lehetősége van a 16 méter hosszú, feszített víztükrű beltéri úszómedencénk használatára, melyet egy 34-36°C-os, teljes testet masszírozó pezsgőfürdő és melegvizes ülőfürdő egészít ki, folyósóval összekötve az élménymedence részleggel.
 
Az aktív vízi elemek és a nyugalom tökéletes egyvelege - ez a Flamingó Wellness & Spa.
1 / 18
/ 18