A Flamingó Wellness és Konferencia Hotel **** nem csupán egyedi balatoni környezetével, festői panorámájával, hanem kivételes vízi világával, kültéri és beltéri élménymedencéivel, szaunakomplexumával, gyermekbarát szolgáltatásaival várja a testileg és lelkileg felfrissülni vágyó vendégeket. A szállodát körbefonja a csodálatos, zavartalan balatoni táj, biztosítva az idelátogató vendégek részére a nyugalmat, a felhőtlen pihenést és kikapcsolódást.
 
A hotel 2007 óta működik, folyamatosan bővült és fejlődött, követve a mai egyéni és üzleti igényeket. A szálloda közvetlen a Balaton partján, a város festői sétányától és a mólótól pár lépésnyire található.
 
A több mint 4000 m² területen elhelyezkedő luxus kialakítású wellness részleg, gyermek, baba- és felnőtt élmény medencéivel, szaunaparkjával, kültéri vizivilágával, csendes pihenőtereivel, saját vitorlás kikötőjével és füves vízparti strandjával a maga nemében egyedülálló.
 
179 elegánsan berendezett, légkondicionált szoba, köztük családi, luxus- és exclusive lakosztályok felülmúlhatatlan panorámával és kényelemmel kényeztetik az ide látogatókat. 
 
A sportolni vágyók számára szállodánk kardio- és fittnessgépekkel felszerelt edzőtermet kínál, valamint a környék számtalan egyéb sportolási lehetőségeket rejt (lovaglás, tenisz, vitorlázás, biciklitúrák). Recepciónkon szívesen segítünk megtalálni a megfelelő mozgásformát, kikapcsolódási lehetőséget Ön és családja számára.
 
Célunk, hogy Ön és szerettei szállodánkban valóbanjól pihenjenek,kiszakadva a mindennapok forgatagából a nálunk töltött idő alatt. Mi azért dolgozunk, hogy Ön igazi élményekkel gazdagodjon, hiszen a szálloda egyedülálló környezeti adottságai és meglévő technikai eszközeink adottak a zavartalan felüdüléshez. 
 
Szeretettel köszöntjük új és visszatérő vendégeinket!
 
1 / 14
/ 14