A Flamingó Wellness és Konferencia Hotel **** nem csupán egyedi balatoni környezetével, festői panorámájával, hanem kivételes vízi világával, kültéri és beltéri élménymedencéivel, szaunakomplexumával, gyermekbarát szolgáltatásaival várja a testileg és lelkileg felfrissülni vágyó vendégeket. A szállodát körbefonja a csodálatos, zavartalan balatoni táj, biztosítva az idelátogató vendégek részére a nyugalmat, a felhőtlen pihenést és kikapcsolódást.
 
A hotel 2007 óta működik, folyamatosan bővült és fejlődött, követve a mai egyéni és üzleti igényeket. A szálloda közvetlen a Balaton partján, a város festői sétányától
és a mólótól pár lépésnyire található.
 
A több mint 4000 m² területen elhelyezkedő luxus kialakítású wellness részleg, gyermek, baba- és felnőtt élmény medencéivel, szaunaparkjával, kültéri vizivilágával, csendes pihenőtereivel, saját vitorlás kikötőjével és füves vízparti strandjával a maga nemében egyedülálló.
 
181 elegánsan berendezett, légkondicionált szoba, köztük családi, luxus- és exclusive lakosztályok felülmúlhatatlan panorámával és kényelemmel kényeztetik az ide látogatókat. Szobáink és lakosztályaink nemdohányzóak, extra füstmentesítés esetén 50.0000 Ft takarítási költséget számítunk fel! 
 
Konferencia termeink (6 db) minden mai modern igénynek megfelelnek, üzleti partnereink egyéni igényeihez alkalmazkodva biztosítjuk a technikai berendezéseket.
 
A sportolni vágyók számára szállodánk a legmodernebb kardio- és fittnessgépekkel felszerelt edzőtermet kínálja, valamint a környék számtalan egyéb sportolási lehetőségeket rejt
(lovaglás, tenisz, vitorlázás, biciklitúrák).
 
Célunk, hogy Ön és szerettei szállodánkban valóban kikapcsolódjon a mindennapok forgatagából a nálunk töltött idő alatt. Mi azért dolgozunk, hogy Ön igazi élményekkel gazdagodjon, hiszen a szálloda egyedülálló környezeti adottságai és meglévő technikai eszközeink adottak a zavartalan felüdüléshez. 
 
Bízza ránk a munkát! Az Ön feladata a teljes kikapcsolódás.
Szeretettel köszöntjük új és visszatérő vendégeinket!
 
1 / 14
/ 14