Szállodánkba szeretettel várjuk az érkező fiatal, kisebb és egészen pici vendégeket is. A közvetlen vízparti elhelyezkedés nem csak festői látványt nyújt, de békét és nyugalmat áraszt. Családos vendégeink évről évre visszatérnek hozzánk a megszokott kellemes, barátságos, otthonos környezetbe. A friss levegő, a nádas látványa, a víz megnyugtató hullámai mind pozitív energiával töltik fel az idelátogatókat.

Ezeken kívül: Szobáink pótágyazhatók, illetve kérésre babaággyal felszerelhetők - a legkisebbek kényelmére is. Az étkezésnél gyermekfalatokkal, bébiételekkel kiegészített kínálatunkban a kisebbek, és totyogók is találnak harapnivaló finomságokat. Játszószobánk mindig nyitva áll az érdeklődők előtt.

Minél gyakrabban - főként a hosszabb szünetek, hétvégék, ünnepnapok idején - pedig folyamatosan igyekszünk animátor munkatársunk segítségével elszórakoztatni, játszva tanítani a gyerekeket. A fiatalabb vendégek kényelmét és biztonságát figyelembe véve az alábbiakkal várjuk a gyermekeket: beltéren gyermekmedence vízi játékokkal, kültéren egy csúszdás, játékokkal felszerelt egészen nagy méretű gyermekmedence, továbbá saját füves strand bokáig érő vízzel és napernyőkkel.

1 / 9
/ 9