Gasztronómia

Éttermünk nemzetközi és hazai étel specialitásokkal fogadja vendégeit. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is. A Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** konyhája lépést tart a világtrendeknek megfelelő igényekkel, melyet ötvöz a hazai és a regionális ízekkel, ételekkel. A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.

Reggelinél bőséges svédasztallal, külön diétás sarokkal, este a változatos büféasztal mellett kültéri, vízparti grillpartival is színesítjük nyári estéken az étkezéseket. 

Éttermünk borkedvelő vendége közel 40 féle balatoni és más híres magyar borvidék borai közül kortyolhatja a kedvenc fehér- vagy vörösborát, melyek közül hozzáértő felszolgálók segítenek a választásban. 

Fogyasszon el az uszoda melletti Pool bárban egy hűsítő italt, vagy pihenjen egy kávé mellett Beach bárunk teraszán a festői balatoni tájban, a Tihanyi-félszigetben gyönyörködve! A bár közvetlen a vízparton van, így kényelmesen a teraszon, akár fürdőruhában is lehetősége van egy könnyed ebéd elfogyasztására.

A recepció lobbyjában lévő Netcafé korlátlan széles sávú Internetes hozzáférési lehetőséget biztosít Önnek egy kellemes frissítő ital kíséretében, az Ön kívánsága szerint.

 

NYITVA TARTÁS
Étterem 07:00-21:30 | Netcafé 09:00-22:00
Pool bár (télen) 07:00-21:00
Beach bár (nyáron kültéren a strandon) 09:00-17:30

Letöltések
Gasztronómia
Gasztronómia
Gasztronómia
Gasztronómia
Gasztronómia
Gasztronómia
Gasztronómia
1 / 7
/ 7