A csomagajánlat 3 éjszaka esetén foglalható, más akciós ajánlattal nem összevonható!

Igénybe vehető

2021.12.30. - 2022.01.01.

Ajánlat tartalma
 • Csomag tartalma, tervezett programok - Kérjük, vegyék figyelembe, hogy programjaink a korlátozó / enyhítő intézkedésektől nagy mértékben függnek
   
 • Szállás bőséges svédasztalos reggelivel és vacsorával - kitűnő minőség és választék, nemzetközi és hazai étel  specialitások, diétás sarok
 • Wellness és spa hosszabbított nyitva tartás, zenés fürdőzéssel az élménymedencéknél december 30.
 • Gyerekprogramok, Kézműveskedés - Ildi nénivel - december 30. 10.00- 14.00 óra között
 • Profi szaunafelöntések - december 30., 31. a kiírás szerint (bejelentkezés és információ a wellness recepción, Felöntések ára 700 Ft/ fő/ alk.)  Akik segítenek méregteleníteni, felfrissülni: SIÓ szauna Team- Molnár István vezetésével
 • Szilveszteri kerti party: december 30. 15.30-16.30 között az étterem teraszán: pogácsát, meleg teát, mézes pálinkát, aprósüteményt és forralt bort kínálunk kedves vendégeink részére
 • Szilveszteri Gálavacsora Welcome drinkkel december  31-én 18.30 órától.
 • Szilveszter éjjelén két termünkben kerül megrendezésre az újévköszöntő party. A  Búgócsiga Music Production Bankett termünkben gondoskodik a felejthetetlen mulatságról,  valamint a  lemezlovas  D.J. Gács Imi pörgeti a bakelitet Rubin termünkben. A jó hangulat garantált!
 • Éjfélkor
 • Éjféli büfé választékunk vegyes finomságokkal, hagyományos újévi ételekkel várja Önöket, pontban 24.00- kor pedig Himnusszal és egy pohár pezsgővel köszöntjük az Újévet
 • Az idén reményeink szerint lesz újra fergeteges tűzijáték, melyet a szálloda udvarán,a  vízpartról szoktunk indítani
 • Szilveszteri tombola értékes nyereményekkel éjfél után, wellness hétvégével. Jegyek vásárolhatók a recepción.
 • Január 1-jén, Újév napján, hosszabbított éttermi nyitvatartással várjuk Önöket. A büféasztalos reggeli 11 óráig áll rendelkezésükre.

Valamint a csomag tartalma továbbra is:

 • Élményfürdő és Wellness részleg korlátlan használata
 • Wellness törülköző és wellness köntös használata felnőttek részére
 • Ingyenes parkolás sorompóval elzárt területünkön, kültéren
 • Korlátlan internet csatlakozási lehetőség a szálloda egész területén (Wi-fi)

 

 • Az ár- és programváltozás jogát fenntartjuk!
Árak

Aktuális árainkat megtekintheti online foglalási felületünkön.

Az online árkalkulációban jelölje ki a tervezett érkezés- távozás dátumát, a fők számát, korát, majd válasszon aktuális szobáink közül szabad kapacitás függvényében.

Mindig az éppen aktuális legkedvezőbb áraink jelenítődnek meg az online felületen.

Foglalhat másodpercek alatt, vagy kérhet ajánlatot, mi igyekszünk segíteni.

www.flamingohotel.hu/hu/kalkulacio-online-foglalas

Gyermekárak

Életkor szerint, amennyiben a gyermek a 3. fő a kétágyas szobában pótágyon:

 • 0-2,99 éves korig a szállás és ellátás ingyenes. Babaágy igényét kérjük előre jelezze!
 • Aktuális gyermekárainkat az online foglalási rendszer kalkulálja.
 • A gyemekárak életkor függvényében változnak.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az árak tájékoztató jellegűek!

Egyéb tudnivalók

Fizetési, foglalási és lemondási feltételek:

Amennyiben előre nem látható okok miatt mégsem tudnak a lefoglalt időszak végéig maradni, a csomag teljes ára fizetendő.
A szilveszteri gálavacsoránál nem tudunk két fős asztalokat biztosítani.  Szíves megértésüket kérjük!

Előleg beérkezési határideje: a foglalástól számított 5 naptári napon belül.

Fizetési és foglalási és lemondási feltételek:
A foglalás 50%-át szíveskedjen részünkre eljuttatni a megadott módon. A megjegyzésben kérjük, tüntesse fel a foglalási számot és az Ön számlázási címét!

2021. december 1-je előtti lemondás esetén a foglalót visszatérítjük, 5.000 Ft adminisztrációs költség levonása után.
2021. december 1. és 18. közötti lemondás esetén az előleget nem térítjük vissza, azonban értékesítési kollégáinkkal való egyeztetés után, kapacitástól függően felhasználható.
2021. december 18.-a utáni lemondás esetén a foglalót a szálloda bánatpénznek tekinti, a befizetett összeg vissza nem utalható, fel nem használható.
*Lemondást és módosítást csak írásban fogadunk el!


Postacímünk: Flamingó Wellness Hotel - 8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 16.
Email: flamingo@flamingohotel.hu
Bankszámlaszámunk:
10404041-40400765-00000000 Kereskedelmi és Hitelbank Nyrt.

Külföldről történő utalás esetén:

SWIFT kód: OKHBHUHB
IBAN: HU82 104040414040076500000000

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával
Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként.
A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása, vagy:
Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az "Előlegfizetés" gomb kiválasztása. Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.
Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt az elektronikus bizonylatot kérjük küldje el az alábbi e-mail címre is: office@flamingohotel.hu

Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani. A meglévő elfogadói szerződésen túl további szerződéskötés az előlegfizetés kapcsán nem szükséges.  

Előlegfizetés MKB SZÉP kártyával
A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba,
megadja a kártyabirtokos "Azonosítószám"-át, nevét és az egyéb szükséges adatokat (igény érvényessége, ügyiratszám (ha van ilyen), szolgáltató e-mail címét).
a szolgáltató a Kártyaközponttól a bejelentkezést követően megadott e-mail címre kap egy "Előrefizetési azonosító" számot ezt közli a Kártyabirtokossal (e-mailen, vagy telefonon),
a Kártyabirtokos ezt követően külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott "Előrefizetési azonosító" segítségével, a szolgáltatáscsoport és az előrefizetendő összeg feltüntetésével
Amennyiben a Kártyabirtokos a megadott időpontig az előrefizetési igényt a rendszerben sikeresen jóváhagyja (megtörténik a zárolás), úgy a tranzakcióról mind a Szolgáltató, mind a Kártyabirtokos e-mailben értesítést kap.
Az így kifizetett (zárolt) összeg - a többi SZÉP Kártyával történő fizetéshez hasonlóan - 12 munkanapon belül kerül átutalásra a szolgáltató részére.

Előlegfizetés K&H SZÉP kártyával 
Kérjük hívja fel a Kereskedelmi és Hitelbankot, ekkor tudja elindítani az előrefizetési folyamatot. Ezután kérjük írjon e-mailt az office@flamingohotel.hu-ra  a következő adatokkal: Név, lakcím, foglalási szám, összeg. Köszönjük!

A visszaigazolással kapcsolatos észrevételét, kifogását, kiegészítését kérjük írásban érkezés előtt jelezze, amennyiben nem történik módosítás, a fent jelzetteket tekintjük véglegesnek.

Köszönjük, hogy szállodánkat választotta! 

 • Ez az ajánlat más akciós ajánlattal nem összevonható!
 • A szobaárak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák: 18 év felett fizetendő, 530 Ft/fő/éjszaka. A 2022. évi idegenforgalmi adó mértéke még ismeretlen. Az árak az ÁFÁ-t és a 10% szervízdíjat tartalmazzák. Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fenti akciós árajánlat megrendelése esetén fizetendő azon éjszakák száma, melyet megrendelt, abban az esetben is, ha a szolgáltatásokat nem, vagy csak részben veszi igénybe.

Foglalása akkor válik véglegessé, ha a visszaigazolásban szereplő részvételi díj megérkezik számlaszámunkra. Amennyiben ezzel kapcsolatban bármilyen kérdése van, szívesen állunk rendelkezésére e-mailben vagy telefonon!