88:88
kissé felhős25°C

Beltéri vizivilág - Élményfürdő

Mediacenter: Képgaléria Virtuális túra Útvonaltervezés E-mail Facebook Youtube Twitter
Beltéri vízivilág

Akciós csomagajánlataink

Nyári Verőfényes Vakáció!

"Szív küldi szívnek" bekészítés

Nyárbúcsúztató pihenés

Őszi wellness hétköznapok

ajándék-
utalvány

Ajándékozzon időt, pihenést, igazi élményeket!

Ajándékutalvány

Beltéri vízivilágVissza

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A  Flamingó Wellness és Konferencia Hotel ****  Wellness & Spa komplexuma hozzájárul a test és a lélek egészséges állapotának fenntartásához. Elősegíti a relaxációs jellegű lazítást, a fizikai erőnlét javítását, valamint segít abban, hogy kilépjünk a hétköznapok rohanó világából.

A szálloda beltéri úszómedence részlege és élménymedencéi felhőtlen és örömteli kikapcsolódást ígérnek  a felnőttek és gyermekek részére egyaránt. A beltéri élményparkunk  legnépszerűbb medencéje a melegvizes pezsgő ülőfürdő, melyben az ellazulás élménye párosul  a Tihanyi-félsziget hívogató látványával.
Sodrófolyósóval, nyakzuhatagokkal, zuhanyfüggönnyel és barlangfürdővel tesszük igazán aktívvá a vízi elemeket. Különleges hangulatú az akváriummal díszített barlangfürdő, mely vízeséssel zárja le a barlangot a külső élményelemek kavalkádjától.

Számunkra nagyon fontos, hogy a kicsi gyermekek is igazán élvezzék a pancsolást, így a belső térben  külön, emelt hőfokú baba- és gyermekmedencét alakítottunk ki vizijátékokkal és csúszdával. Alacsony vízmélységének köszönhetően a legkisebbek is biztonsággal lubickolhatnak.

A csendre és úszásra vágyóknak továbbra is lehetősége van a 16 méter hosszú, feszített víztükrű beltéri úszómedencénk használatára, melyet egy 34-36°C-os, teljes testet masszírozó pezsgőfürdő és melegvizes ülőfürdő egészít ki, folyósóval összekötve az élménymedence részleggel.

Az aktív vízi elemek és a nyugalom tökéletes egyvelege - ez a Flamingó Wellness & Spa.