88:88
kissé felhős25°C

Vendégkönyv - hotel értékelés

Mediacenter: Képgaléria Virtuális túra Útvonaltervezés E-mail Facebook Youtube Twitter
Vendégkönyv

Akciós csomagajánlataink

Nyári Verőfényes Vakáció!

"Szív küldi szívnek" bekészítés

Nyárbúcsúztató pihenés

Őszi wellness hétköznapok

ajándék-
utalvány

Ajándékozzon időt, pihenést, igazi élményeket!

Ajándékutalvány

Vendégkönyv

Összesen: 52
Találat / 1 - 10
Első Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6    |    Következő Következő Találat/Oldal
648. - Darabos-Molvay Renàta! 2015-08-21 19:46:28
Ezùton is szeretnénk megköszönni a csodàlatos 6napot amit a szàllodàban eltölthettünk! Finom ételek,kedves kiszolgàlàs!imàdtunk ott lenni! ☺Köszönjük. Csak ajànlani tudom fiataloknak időseknek kis és nagy családosoknak is! Visszatérünk mi is! ☺
647. - Várnagyi Gergely 2015-07-22 11:23:18
Júliusban voltunk Önöknél. Mindennel elégedettek voltunk, semmi problémánk nem volt. Egyvalamire ki szeretnék térni, ami miatt klaviatúrát ragadtam. Minden tiszteletem a konyhának. Amit a shef a konyhában művelt, az pazar volt. Én élek-halok a jó kajákért, nagyon sok mindenre voltam már hajlandó egy finom tál ételért. Itt minden vacsoránál majd végig kóstoltam mindent, azt sem tudtam, mit egyek még. Narancsos kacsamáj pástétom, fűszeres bundában sütött pisztráng, libamájjal töltött szűzérme, mennyei parajos fogas.....Első osztály. Köszönöm.
646. - Dr. Kertész Anita 2015-07-19 17:27:00
Egy hetet töltöttünk a szállodában ami kitűnő adottságokkal rendelkezik és jól tervezett kültéri vízivilággal.A kert gyönyörű, a tisztaság teljesen megfelelő. Az éttermi személyzet nagyon kedves. Amiért írok az inkább a szállodának szól érdemes lenne ezekre figyelni: A wifi egész héten nem volt számunkra elérhető,csak a szálloda bizonyos pontjain.A szobánkban egyáltalán nem. Megérkezésünk második 10 percében 4 éves kislányunk számára kellett a városba rohanni fürdőköpenyt vásárolni,mivel gyermek fürdőköpeny nem volt. Ilyet még soha nem tapasztaltam wellness szállodában. Nyilván ha tudom viszek, bár tény hogy kiböngészhettem volna a honlapról,de ez egyszerűen meg sem fordult a fejemben. A napernyőtalp kevés.Szerintem ilyeneken nem szabad egy ilyen szállodában spórolni. Mindezektől függetlenül kellemes hetet töltöttünk Önöknél.
644. - Zsikai Petra 2015-07-09 10:42:18
Engem 8 éves korom óta szüleim és nagyszüleim ide hoznak nyaralni. Most vagyok 16. Imádom ezt a helyet, nincs tömegnyomor, mindenki kényelmesen elfér a medencékben, kint a parton! A medencék fantasztikusak, a szobákban az ágyak nagyon kényelmesek, az ételek nagyon finomak! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Flamingót! :)
643. - Molnár család 2015-07-03 16:18:24
Mi most voltunk először és nagyon jól éreztük magunkat nagyon színvonalas és jövőre biztos,hogy ÉRKEZÜNK!!!!
642. - Molnár család 2015-07-03 16:15:53
Mi most voltunk először és nagyon jól éreztük magunkat nagyon színvonalas és jövőre biztos,hogy ÉRKEZÜNK!!!!
641. - Szajcz Csilla 2015-05-26 20:50:16
Ismételten nagyon jól éreztük magunkat önöknél. Külön köszönet a szaunamestereknek, fantasztikus szeánszon vettünk részt! A személyzet kedvessége, segítőkészsége említésre méltó, az ételek ízletesek, a szoba frenetikus, köszönjük!!!
639. - Ikres csalad!!! 2015-04-06 17:56:14
Mi épp ma jöttünk haza Önöktől....Komolyan mondom,sok helyen voltunk mar,de ilyen kedves szemelyzettel még sehol sem talalkoztunk....Megis beszéltük,h ide még visszatérünk...A szalloda igényes,a wellness reszleg szuper,a szemelyzet kedvessége pedig tökéletes...Külön köszönet a takaritóknak ill az egyik pincernek,aki minden egyes alkalommal segítségünkre volt....(magas,bajszos-sajnos a nevét nem jegyeztük meg!!!!Mégegyszer köszönjük ezt a csodàs húsvétot!!!!
638. - Boncz Péter 2015-03-29 18:12:55
4 napot töltöttünk náluk, megosztanám tapasztalatainkat. Először a pozitívakat: - a wellness részleg valóban jó, szerencsére nem volt tömeg, mindenhez hozzá lehetett férni, minden működött, amit főszezonon kívül elvárhat az ember. - a személyzet, különösen a szobaasszonyok és az éttermi személyzet kedves, segítőkész, a recepción már volt némi zavar. S akkor a negatív: - mint fentebb írtam, a recepciós személyzetnél volt némi zavar, leginkább a parkolással. Egyik recepciós elküldött egy parkolóhelyre, a másik szerint oda ne álljak, mert nem abban az épületben van a szobánk, a sorompó nem ismerte fel a rendszámot, a csengetés vagy működött vagy nem, gyalog az autó csak távolabbi kijáraton volt megközelíthető, mint amit a szoba helyzete alapján használt volna az ember, szóval ez így kissé macerás, kellemetlen. - nagyon meleg volt a szoba, a légkondicionálás nem működött, a szabad levegős szellőztetés utcafronti szoba esetén nem jó megoldás a négysávos főút zaja miatt. - számunkra furcsa volt, hogy nincs külön szauna-törölköző vagy lepedő, tehát ugyanazt a frottírt kell használni szaunázáshoz és a medencéknél is. - ilyen árszínvonal mellett vízforralót felárasként biztosítani nekem furcsa volt - apróság, de mivel nagyböjti időszakban voltunk, ilyenkor vallási okokból péntekenként illene többféle húsmentes ételt biztosítani. Ehhez képest meleg ételből egyetlen egy sem volt húsmentes reggelinél. Az ételválaszték amúgy is kissé egysíkúnak tűnt, különösen reggelinél, minőségre viszont nem volt panasz. Akiket a fenti apróságok nem zavarnak, bátran választhatják a szállodát. Nekem/nekünk a hasonló kategóriás szállodákkal összehasonlítva felemásak az érzéseink, nem hiszem, hogy visszatérő vendégek leszünk, bár soha ne mondd, hogy soha. :-)
634. - Bellovics Andrea 2015-02-22 18:20:13
Nagyon kellemes és szép 4 napot töltöttünk a szállodába,immár harmadik éve visszajárunk.Kedves és segítőkész a személyzet és a pincérek.Nagyon jó a wellness rész. Köszönjük.
Összesen: 52
Találat / 1 - 10
Első Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6    |    Következő Következő Találat/Oldal