88:88
kissé felhős25°C

Éttermünk - Étterem Balatonfüred - Vendéglő Balatonfüreden

Mediacenter: Képgaléria Virtuális túra Útvonaltervezés E-mail Facebook Youtube Twitter
Éttermünk

Akciós csomagajánlataink

Nyári Verőfényes Vakáció!

"Szív küldi szívnek" bekészítés

Nyárbúcsúztató pihenés

Őszi wellness hétköznapok

ajándék-
utalvány

Ajándékozzon időt, pihenést, igazi élményeket!

Ajándékutalvány

ÉttermünkVissza

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Éttermünk nemzetközi és hazai étel specialitásokkal fogadja vendégeit. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is. A Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** konyhája lépést tart a világtrendeknek megfelelő igényekkel, melyet ötvöz a hazai és a regionális ízekkel, ételekkel. A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Reggelinél bőséges svédasztallal, külön diétás sarokkal, este a változatos büféasztal mellett kültéri, vízparti grillpartival is színesítjük nyári estéken az étkezéseket. 
Éttermünk borkedvelő vendége közel 40 féle balatoni és más híres magyar borvidék borai közül kortyolhatja a kedvenc fehér- vagy vörösborát, melyek közül hozzáértő felszolgálók segítenek a választásban.
Fogyasszon el az uszoda melletti Pool bárban egy hűsítő italt, vagy pihenjen egy kávé mellett  Beach bárunk teraszán a festői balatoni tájban, a Tihanyi-félszigetben gyönyörködve! A bár közvetlen a vízparton van, így kényelmesen a teraszon, akár fürdőruhában is lehetősége van egy könnyed ebéd elfogyasztására. A recepció lobbyjában  lévő Netcafé korlátlan széles sávú Internetes hozzáférési lehetőséget biztosít Önnek egy kellemes frissítő ital kíséretében, az Ön kívánsága szerint.

Étlap
Ital és borlapunk
Koktéllap Tortatípusok

Nyitva tartás:
Étterem: 07:00-21:30
Netcafé: 09:00-22:00
Pool bár (télen): 07:00-21:00
Beach bár (nyáron kültéren a strandon): 09:00-17:30