88:88
kissé felhős25°C

Általános tudnivalók - Flamingo Wellness & Konferencia Hotel általános tudnivalók

Mediacenter: Képgaléria Virtuális túra Útvonaltervezés E-mail Facebook Youtube Twitter
Általános tudnivalók

Akciós csomagajánlataink

Nyári Verőfényes Vakáció!

"Szív küldi szívnek" bekészítés

Nyárbúcsúztató pihenés

Őszi wellness hétköznapok

ajándék-
utalvány

Ajándékozzon időt, pihenést, igazi élményeket!

Ajándékutalvány

Általános tudnivalókVissza

Elfogadja-e a Flamingó Wellness és Konferencia Hotel a SZÉP kártyát?
Igen, az alábbi Széchenyi kártyákat fogadjuk el, mint fizetőeszközt:

Kérjük, a számlája rendezése előtt a megfelelő internetes oldalakon informálódjon SZÉP kártyája zsebeinek Forint tartalmáról!

Hogyan utalunk SZÉP kártyáról előre?

Előlegfizetés MKB SZÉP kártyával

A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, megadja a kártyabirtokos "Azonosítószám"-át, nevét és az egyéb szükséges adatokat (igény érvényessége, ügyiratszám (ha van ilyen), szolgáltató e-mail címét).

a szolgáltató a Kártyaközponttól a bejelentkezést követően megadott e-mail címre kap egy "Előrefizetési azonosító" számot ezt közli a Kártyabirtokossal (e-mailen, vagy telefonon),

a Kártyabirtokos ezt követően külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott "Előrefizetési azonosító" segítségével, a szolgáltatáscsoport és az előrefizetendő összeg feltüntetésével

Amennyiben a Kártyabirtokos a megadott időpontig az előrefizetési igényt a rendszerben sikeresen jóváhagyja (megtörténik a zárolás), úgy a tranzakcióról mind a Szolgáltató, mind a Kártyabirtokos e-mailben értesítést kap.

Az így kifizetett (zárolt) összeg – a többi SZÉP Kártyával történő fizetéshez hasonlóan – 12 munkanapon belül kerül átutalásra a szolgáltató részére.

Előlegfizetés K&H SZÉP kártyával

Kérjük hívja fel a bankot. Ekkor tudja elindítani az előrefizetési folyamatot. Ezután kérjük írjon e-mailt az office@flamingohotel.hu e-mail címre, melyben leírja a nevét, lakcímét, foglalási számát és az összeget. köszönjük!

Elfogadja-e a Flamingó Wellness és Konferencia Hotel az Erzsébet utalványt?
Igen, szállodánk elfogadja az Erzsébet utalványt is, mint fizetőszközt.

Lehet-e Önöknél hitelkártyával fizetni?
Igen, az alábbi kártyákat fogadjuk el: Visa, EC/MC, AMEX, Maestro. Bankkártyával és hitelkártyával a helyszínen lehetséges a fizetés.

SZÁLLODÁNK SZOBÁIBAN A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT. A SZÁLLODA TERÜLETÉN CSAK AZ ARRA KIJELÖLT HELYEN LEHET DOHÁNYOZNI.
HÁZIÁLLATOT NEM TUD A SZÁLLODA FOGADNI!
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK! 
Mit tartalmaz a szobaár?
Svédasztalosreggelit és svédasztalos vacsorát tartalmazza a szobaár. Ezen kívül az ármagában foglalja wellness részlegünk, élményfürdőink és saját strandunk, valamint kültéri parkolónk és a korlátlan internet használatát.
Lehet-e egy éjszakára szobát foglalni?
Főszezonban(július1-augusztus 31 között), és kiemelt időszakban előre sajnos nem tudunk egy éjszakára szobát biztosítani. Mindig az aktuális foglaltság függvényében tudunk csak egy éjre szobát adni, ezért kérjük, érdeklődjönaz érkezést megelőző egy hétben.
Hány órától lehet elfoglalni a szobát, és meddig kell elhagyni?
Érkezésnapján 14 órától lehet elfoglalni, és távozás napján 11 óráig kell elhagyni a szobát. Amennyiben ennél tovább szeretnék a szobát igénybe venni, a szobaár 50 %-át számítjuk fel felárként.
Mennyi az idegenforgalmi adó mértéke?
Azidegenforgalmi adó mértéke 2017-ben 500 Ft / fő / éjszaka Balatonfüreden, (18 év felett fizetendő) melyet a szobaár nem tartalmaz.
Milyen eszközöket biztosítanak a kisbabák ellátásához?
Az apró vendégek rendelkezésére áll természetesen babaágy (térítés ellenében), fürdetőkád, valamint az étteremben etetőszék. Kérjük, babaágy és babakád igényét előre jelezni szíveskedjen a foglaláskor! Ha nem igényli előre, a helyszínen már nem biztos, hogy tudunk szabad babaágyat, kádat biztosítani korlátozott mennyiségük miatt. WC-szűkítő és fellépő zsámoly is igényelhető ingyenesen, a készlet erejéig. Superior szobáink pótágyai maximum 10 éves korig kényelmesek. Standard nagy méretű szobáinkba tudunk bekészíteni 3. fix ágyat kérésre, idősebb gyermekeknek, vagy felnőtteknek. 
Van -e a szobákban hajszárító?
Igen,van. A fürdőszobákban fix hajszárítókat szereltünk fel, melyek 1200 W-os teljesítményűek. Az uszodaterekben szintén található hajszárító.
Mekkora a szálloda strandjának vízmélysége?
Vízpartunkfolyamatosan mélyül, közvetlen a part mentén biztonságos a fürdés a kisgyerekek számára. A parttól számított 50 méterre a vízmélység meghaladja a 2 métert, mely úszásra kitűnően alkalmas. 2014 tavaszán strandunkat felújítottuk, a partot teljesen lehomokoztuk újra. A strandunk egy része így tengerparti hangulatot idéz.
A szállodában lehet dohányozni?
Aszálloda egész területén tilos a dohányzás, a bejárattól 5 méterre a kijelölt dohányzóhelyeken lehetséges. Megkérjük dohányos vendégeinket, hogy csak a kijelölt dohányzási területeket használják. Megértésüket köszönjük!
Van a városban éjszakai szórakozási lehetőség?
Számtalanszórakozási lehetőség van a környéken. A szállodától nem messze található éjszakai bár, disco, hangulatos kis kávézók, borozók, cukrászdák.
A wellness használatához biztosítunk köntöst és wellness törölközőt?
Igen,a wellness textíliákat a főrecepción kapott kártya ellenében a wellnessrecepción lehet átvenni, majd a távozáskor szintén ide kell leadni, fizetéskor pedig a főrecepción kell a kártyákkal elszámolni. A textíliáksérülése vagy esetleges eltűnése esetén díjat számolunk fel. Papucsot 600 Ft / db áron tudunk biztosítani. Gyermekek részére nem tudunk köntöst biztosítani! A köntös esetenkénti cseréje: 1000 Ft/db. Gyermekköntöst tud vásárolni a hotelshop-ban.
Félpanziós foglalás esetén a vacsorát lehet ebédre cserélni?
A vacsora nem cserélhető ebédre, az étterem viszont reggel 7-től este 21:30-ig a vendégek rendelkezésére áll. Szívesen várjuk a nyári szezonban Beach bárunkban azokat, akik koktélokat, pizzát, hamburgert, hot dogot, salátát és egyéb harapnivalókat keresnek.
Van e lehetőség szobát csak reggelis ellátással foglalni?
Nem,szobaáraink tartalmazzák a félpanziós ellátást. Amennyiben nem veszi igénybe a vacsorát, a szobaár ettől függetlenül változatlan marad.
Háziállatot a szálloda nem tud fogadni, megértését köszönjük!