88:88
kissé felhős25°C

Feltételek - Flamingó Wellness és Konferencia Hotel Balatonfüred

Mediacenter: Képgaléria Virtuális túra Útvonaltervezés E-mail Facebook Youtube Twitter
Feltételek

A kosár üres!

0,00

Akciós csomagajánlataink

Nyári Verőfényes Vakáció!

"Szív küldi szívnek" bekészítés

Nyárbúcsúztató pihenés

Őszi wellness hétköznapok

FeltételekVissza

Elfogadó neve, címe, telefonszáma, egyéb elérhetőségei, cégjegyzékszáma, adószáma

Flamingó Wellness és Konferencia Hotel ****  (Czigle-Flamingó Hotel Kft.)

8230 Balatonfüred Széchenyi út 16.  Tel: 87/688-100 Fax: 87/688-167
Cg. 19-09-505275   Adószám: 11970794-2-19 flamingo@flamingohotel.hu

Elfogadó által kínált áru és/vagy szolgáltatás megnevezése és konkrét meghatározása

Különböző címletű ajándékutalványok sikeres tranzakció utáni azonnali letölthetősége pdf formátumban a hotel honlapjáról. Az utalványokat a hotel ill. a honlap bocsájtja ki automatikusan, fizetés után. Ezeket szállásra ill egyéb vendéglátási szolgáltatásokra használhatják fel az utalvány tulajdonosai.

Elfogadó által kínált áru és/vagy szolgáltatás ellenértéke devizanem megadásával

Az ajándékutalványokat egyelőre kizárólag HUF devizanemben vásárolhatják meg Vendégeink.

 

Elfogadó által kínált áru és/vagy szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások

Az ajándékutalvány igénybevételére vonatkozó korlátozások nincsenek.

Elfogadó által kínált áru és/vagy szolgáltatás igénybevételének és az átvétel/igénybevétel lebonyolításának leírása

A sikeres tranzakció után azonnali hozzáférést biztosítunk az utalványhoz illetve automatikusan e-mailben csatolva is kiküldjük a tranzakció során megadott ügyfél e-mail címére.

Bankkártyával történő fizetéshez szükséges adatok előzetes közlése, fizetés menete és feltételei

Megrendelés esetén írja be az ár mezőbe azt az összeget, mely értékben ajándékutalványt szeretne vásárolni.  Amennyiben több ajándékutalványt szeretne ebben az értékben, a mennyiségnél növelhető a darabszám. Ha mindent beállított rákattinthat a „kosárba” feliratra. Ellenőrzés után a „vásárlás befejezése” gombra kattintva előjön egy adatlap. Ezt az adatlapot kérjük figyelmesen töltse ki. Az adatlap kitöltése után nyomjon a „küldés” gombra. Ezt követően egy ellenőrző oldalra kerül, ahol leellenőrizheti az adatait. Itt még korrigálhat. Ha minden adat pontos, kérjük nyomja meg a „kifizetem” gombot. Ezek után átkerül a bank oldalára, ahol fizetni tud kártyájának adatai segítségével. Sikeres tranzakció után kap egy tranzakciós számot. Ezt követően a banki oldal visszairányít a hotel oldalára, mely a tranzakció sikerességéről újra informál. Ezen az oldalon kap egy linket, ahol le tudja tölteni pdf formátumban az utalványt. Az ajándékutalványt automatikusan ki is küldjük Önnek az e-mail címére.

Megrendelés lemondásának módja és feltételei

A bankkártyás fizetést - a fizetés gyorsasága miatt - nem lehet lemondani, a fizetés gyakorlatilag azonnal lezajlik. Ha azonban nem a kért szolgáltatást kapta meg, kérjük panaszát a tranzakciós számmal együtt küldje meg a flamingo@flamingohotel.hu  e-mail címre.

Kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén a reklamáció benyújtásának módja és feltételei, áru -visszavét jogcímei és lehetősége, árucsere módja és feltételei, kártyabirtokos kártalanításának módjai és feltétele

Az online fizetési tranzakciót bonyolító banki rendszer gyakorlatilag lehetetlenné teszi

a  túlfizetést, illetve a többszöri fizetést. Ha esetlegesen mégis bejelentéssel kíván élni, ezt            a flamingo@flamingohotel.hu címen teheti meg. Amennyiben a kártyabirtokos
reklamációja jogos, a    kártyabirtokos által vitatott összeget a Bankkal előzetesen egyeztetett és jóváhagyott módon rendezzük.

Szállítási feltételek

Az ajándékutalvány a sikeres tranzakció után azonnal letölthető pdf. formátumban illetve ezt automatikusan e-mailben is kiküldi a rendszer.

Az ügyfél által megadott adatok kezelésének és felhasználásának módja
Adatvédelemre és adatkezelés biztonságára vonatkozó konkrét információ

A weboldal ill. az oldalhoz tartozó adatbázis a UPC szerverén lesz tárolva. Ők biztosítják majd, hogy a szerverhez jogosulatlan személy ne férhessen hozzá. Az adatbázisban rögzített személyes ügyféladatokat titkosan kezeljük, azt 3. félnek nem adjuk ki. Az ügyféladatokat csak az ügyfél beleegyezése mellett használjuk fel. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.